Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005

Tittel: Морозиво як харчова піна
Alternative titler: Ice-cream like as food foam
Authors: Мартич, В.В.
Поліщук, Г.Є.
Мацько, Л.М.
Рибак, О.М.
Martich, V.V.
Polischuk, G.E.
Matsko, L. M.
Rуbak, О.М.
Utgivelsesdato: 12-des-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Forlag: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 663.674:664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
263-264.pdf56,02 kBAdobe PDFVis/Åpne
263-264.djvu29,72 kBDjVuVis/Åpne
263-264__COVER.png199,76 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright