Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005
Tittel: | Морозиво як харчова піна |
Alternative titler: | Ice-cream like as food foam |
Authors: | Мартич, В.В. Поліщук, Г.Є. Мацько, Л.М. Рибак, О.М. Martich, V.V. Polischuk, G.E. Matsko, L. M. Rуbak, О.М. |
Utgivelsesdato: | 12-des-2013 |
Date of entry: | 30-okt-2014 |
Forlag: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 663.674:664.7 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005 |
Content type: | Article |
Vises i samlingene: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
263-264.pdf | 56,02 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
263-264.djvu | 29,72 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
263-264__COVER.png | 199,76 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright