Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005

Titre: Морозиво як харчова піна
Autre(s) titre(s): Ice-cream like as food foam
Auteur(s): Мартич, В.В.
Поліщук, Г.Є.
Мацько, Л.М.
Рибак, О.М.
Martich, V.V.
Polischuk, G.E.
Matsko, L. M.
Rуbak, О.М.
Date de publication: 12-déc-2013
Date of entry: 30-oct-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 663.674:664.7
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
263-264.pdf56,02 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
263-264.djvu29,72 kBDjVuVoir/Ouvrir
263-264__COVER.png199,76 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.