Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005
Назва: | Морозиво як харчова піна |
Інші назви: | Ice-cream like as food foam |
Автори: | Мартич, В.В. Поліщук, Г.Є. Мацько, Л.М. Рибак, О.М. Martich, V.V. Polischuk, G.E. Matsko, L. M. Rуbak, О.М. |
Дата публікації: | 12-гру-2013 |
Дата внесення: | 30-жов-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2013 року |
УДК: | 663.674:664.7 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
263-264.pdf | 56,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
263-264.djvu | 29,72 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
263-264__COVER.png | 199,76 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.