Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005

Назва: Морозиво як харчова піна
Інші назви: Ice-cream like as food foam
Автори: Мартич, В.В.
Поліщук, Г.Є.
Мацько, Л.М.
Рибак, О.М.
Martich, V.V.
Polischuk, G.E.
Matsko, L. M.
Rуbak, О.М.
Дата публікації: 12-гру-2013
Дата внесення: 30-жов-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 11-12 грудня 2013 року
УДК: 663.674:664.7
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
263-264.pdf56,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
263-264.djvu29,72 kBDjVuПереглянути/відкрити
263-264__COVER.png199,76 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.