Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005

Заглавие: Морозиво як харчова піна
Други Заглавия: Ice-cream like as food foam
Автори: Мартич, В.В.
Поліщук, Г.Є.
Мацько, Л.М.
Рибак, О.М.
Martich, V.V.
Polischuk, G.E.
Matsko, L. M.
Rуbak, О.М.
Дата на Публикуване: 12-Дек-2013
Date of entry: 30-Окт-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 663.674:664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
263-264.pdf56,02 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
263-264.djvu29,72 kBDjVuИзглед/Отваряне
263-264__COVER.png199,76 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.