Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3319| Título: | Технічне переоснащення пекарні ПП "Хлібодар" з модернізацією вилкової тістомісильної машини марки IBIS MW 300 та дослідженням впливу конструктивних особливостей місильних робочих органів на якісні характеристики тіста | 
| Outros títulos: | Technical re-engineering for PE “Khlibodar” bakery with modernization of model IBIS MW 300 dough kneading machine and examination of design features influence of the kneading tools on dough quality characteristics | 
| Authors: | Хом’як, Олег Сергійович Khomyak, Oleg | 
| Data de edición: | 28-Aug-2014 | 
| Date of entry: | 28-Aug-2014 | 
| Editor: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль | 
| UDC: | 664.65 | 
| Palabras chave: | 8.05050313 Обладнання переробних та харчових виробництв тісто dough замішування kneading в’язкість viscosity | 
| Resumo: | Досліджено процес замішування тіста в тістомісильній машині та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху по виготовленні хлібобулочних виробів The kneading process at the dough kneading machine is examined and the arrangements for technical re-engineering of bakery are worked out | 
| Descrición: | Хом'як О.С. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Хом'як О.С.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с. | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3319 | 
| Content type: | Other | 
| Aparece nas Coleccións | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв | 
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Summary Khomiak.pdf | 76,91 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | 
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas
            	