Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3319
Назва: Технічне переоснащення пекарні ПП "Хлібодар" з модернізацією вилкової тістомісильної машини марки IBIS MW 300 та дослідженням впливу конструктивних особливостей місильних робочих органів на якісні характеристики тіста
Інші назви: Technical re-engineering for PE “Khlibodar” bakery with modernization of model IBIS MW 300 dough kneading machine and examination of design features influence of the kneading tools on dough quality characteristics
Автори: Хом’як, Олег Сергійович
Khomyak, Oleg
Дата публікації: 28-сер-2014
Дата внесення: 28-сер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 664.65
Теми: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
тісто
dough
замішування
kneading
в’язкість
viscosity
Короткий огляд (реферат): Досліджено процес замішування тіста в тістомісильній машині та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху по виготовленні хлібобулочних виробів
The kneading process at the dough kneading machine is examined and the arrangements for technical re-engineering of bakery are worked out
Опис: Хом'як О.С. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Хом'як О.С.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3319
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Summary Khomiak.pdf76,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора