Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3319
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorХом’як, Олег Сергійович-
dc.contributor.authorKhomyak, Oleg-
dc.date.accessioned2014-08-28T10:07:07Z-
dc.date.available2014-08-28T10:07:07Z-
dc.date.issued2014-08-28T10:07:07Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3319-
dc.descriptionХом'як О.С. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Хом'як О.С.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.uk
dc.description.abstractДосліджено процес замішування тіста в тістомісильній машині та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху по виготовленні хлібобулочних виробівuk
dc.description.abstractThe kneading process at the dough kneading machine is examined and the arrangements for technical re-engineering of bakery are worked outuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05050313uk
dc.subjectОбладнання переробних та харчових виробництвuk
dc.subjectтістоuk
dc.subjectdoughuk
dc.subjectзамішуванняuk
dc.subjectkneadinguk
dc.subjectв’язкістьuk
dc.subjectviscosityuk
dc.titleТехнічне переоснащення пекарні ПП "Хлібодар" з модернізацією вилкової тістомісильної машини марки IBIS MW 300 та дослідженням впливу конструктивних особливостей місильних робочих органів на якісні характеристики тістаuk
dc.title.alternativeTechnical re-engineering for PE “Khlibodar” bakery with modernization of model IBIS MW 300 dough kneading machine and examination of design features influence of the kneading tools on dough quality characteristicsuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.65uk
Ebben a gyűjteményben:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Summary Khomiak.pdf76,91 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools