Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309

Başlık: Модернізація макаронного преса марки АМБ-2М на ПП "Хіта" з дослідженням впливу конструктивних параметрів на продуктивність
Diğer Başlıklar: Modernization of model AMB-2М pasta extruder for PE “Khita” with examination of design parameters influence on output
Yazarlar: Паламарчук, Ірина Михайлівна
Palamarchuk, Irina
Yayın Tarihi: 27-Ağu-2014
Date of entry: 27-Ağu-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.69
Anahtar kelimeler: 8.05050313
обладнання переробних та харчових виробництв
потужність
output
макаронний прес
pasta extruder
Özet: Досліджено вплив конструктивних параметрів на продуктивність макаронного преса та якість макаронних виробів та розроблено заходи з його модернізації
The influence of design parameters onto the pasta extruder output and pasta quality is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Açıklama: Паламарчук І.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Паламарчук І.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Summary_Palamarchuk.djvu7,82 kBDjVuGöster/Aç
Summary_Palamarchuk.pdf74,22 kBAdobe PDFGöster/Aç
Summary_Palamarchuk__COVER.png93,64 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Інструменти адміністратора