Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309

Título : Модернізація макаронного преса марки АМБ-2М на ПП "Хіта" з дослідженням впливу конструктивних параметрів на продуктивність
Otros títulos : Modernization of model AMB-2М pasta extruder for PE “Khita” with examination of design parameters influence on output
Autor : Паламарчук, Ірина Михайлівна
Palamarchuk, Irina
Fecha de publicación : 27-ago-2014
Date of entry: 27-ago-2014
Editorial : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.69
Palabras clave : 8.05050313
обладнання переробних та харчових виробництв
потужність
output
макаронний прес
pasta extruder
Resumen : Досліджено вплив конструктивних параметрів на продуктивність макаронного преса та якість макаронних виробів та розроблено заходи з його модернізації
The influence of design parameters onto the pasta extruder output and pasta quality is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Descripción : Паламарчук І.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Паламарчук І.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309
Content type: Other
Aparece en las colecciones: 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Summary_Palamarchuk.djvu7,82 kBDjVuVisualizar/Abrir
Summary_Palamarchuk.pdf74,22 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
Summary_Palamarchuk__COVER.png93,64 kBimage/pngVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador