このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309

Tytuł: Модернізація макаронного преса марки АМБ-2М на ПП "Хіта" з дослідженням впливу конструктивних параметрів на продуктивність
Inne tytuły: Modernization of model AMB-2М pasta extruder for PE “Khita” with examination of design parameters influence on output
Authors: Паламарчук, Ірина Михайлівна
Palamarchuk, Irina
Data wydania: 27-sie-2014
Date of entry: 27-sie-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
UDC: 664.69
Słowa kluczowe: 8.05050313
обладнання переробних та харчових виробництв
потужність
output
макаронний прес
pasta extruder
Abstract: Досліджено вплив конструктивних параметрів на продуктивність макаронного преса та якість макаронних виробів та розроблено заходи з його модернізації
The influence of design parameters onto the pasta extruder output and pasta quality is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Opis: Паламарчук І.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Паламарчук І.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

管理ツール