このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309

タイトル: Модернізація макаронного преса марки АМБ-2М на ПП "Хіта" з дослідженням впливу конструктивних параметрів на продуктивність
その他のタイトル: Modernization of model AMB-2М pasta extruder for PE “Khita” with examination of design parameters influence on output
著者: Паламарчук, Ірина Михайлівна
Palamarchuk, Irina
発行日: 27-8月-2014
Date of entry: 27-8月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.69
キーワード: 8.05050313
обладнання переробних та харчових виробництв
потужність
output
макаронний прес
pasta extruder
抄録: Досліджено вплив конструктивних параметрів на продуктивність макаронного преса та якість макаронних виробів та розроблено заходи з його модернізації
The influence of design parameters onto the pasta extruder output and pasta quality is examined and the arrangements for its modernization are worked out
記述: Паламарчук І.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Паламарчук І.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309
Content type: Other
出現コレクション:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Summary_Palamarchuk.djvu7,82 kBDjVu見る/開く
Summary_Palamarchuk.pdf74,22 kBAdobe PDF見る/開く
Summary_Palamarchuk__COVER.png93,64 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール