Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorПаламарчук, Ірина Михайлівна-
dc.contributor.authorPalamarchuk, Irina-
dc.date.accessioned2014-08-27T11:09:24Z-
dc.date.available2014-08-27T11:09:24Z-
dc.date.issued2014-08-27T11:09:24Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309-
dc.descriptionПаламарчук І.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Паламарчук І.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.uk
dc.description.abstractДосліджено вплив конструктивних параметрів на продуктивність макаронного преса та якість макаронних виробів та розроблено заходи з його модернізаціїuk
dc.description.abstractThe influence of design parameters onto the pasta extruder output and pasta quality is examined and the arrangements for its modernization are worked outuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05050313uk
dc.subjectобладнання переробних та харчових виробництвuk
dc.subjectпотужністьuk
dc.subjectoutputuk
dc.subjectмакаронний пресuk
dc.subjectpasta extruderuk
dc.titleМодернізація макаронного преса марки АМБ-2М на ПП "Хіта" з дослідженням впливу конструктивних параметрів на продуктивністьuk
dc.title.alternativeModernization of model AMB-2М pasta extruder for PE “Khita” with examination of design parameters influence on outputuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.69uk
Vises i samlingene:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Summary_Palamarchuk.djvu7,82 kBDjVuVis/Åpne
Summary_Palamarchuk.pdf74,22 kBAdobe PDFVis/Åpne
Summary_Palamarchuk__COVER.png93,64 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy