Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309

Заглавие: Модернізація макаронного преса марки АМБ-2М на ПП "Хіта" з дослідженням впливу конструктивних параметрів на продуктивність
Други Заглавия: Modernization of model AMB-2М pasta extruder for PE “Khita” with examination of design parameters influence on output
Автори: Паламарчук, Ірина Михайлівна
Palamarchuk, Irina
Дата на Публикуване: 27-Авг-2014
Date of entry: 27-Авг-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.69
Ключови Думи: 8.05050313
обладнання переробних та харчових виробництв
потужність
output
макаронний прес
pasta extruder
Резюме: Досліджено вплив конструктивних параметрів на продуктивність макаронного преса та якість макаронних виробів та розроблено заходи з його модернізації
The influence of design parameters onto the pasta extruder output and pasta quality is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Описание: Паламарчук І.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Паламарчук І.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309
Content type: Other
Показва се в Колекции:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Summary_Palamarchuk.djvu7,82 kBDjVuИзглед/Отваряне
Summary_Palamarchuk.pdf74,22 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Summary_Palamarchuk__COVER.png93,64 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Ferramentas administrativas