Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309
Назва: | Модернізація макаронного преса марки АМБ-2М на ПП "Хіта" з дослідженням впливу конструктивних параметрів на продуктивність |
Інші назви: | Modernization of model AMB-2М pasta extruder for PE “Khita” with examination of design parameters influence on output |
Автори: | Паламарчук, Ірина Михайлівна Palamarchuk, Irina |
Дата публікації: | 27-сер-2014 |
Дата внесення: | 27-сер-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 664.69 |
Теми: | 8.05050313 обладнання переробних та харчових виробництв потужність output макаронний прес pasta extruder |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив конструктивних параметрів на продуктивність макаронного преса та якість макаронних виробів та розроблено заходи з його модернізації The influence of design parameters onto the pasta extruder output and pasta quality is examined and the arrangements for its modernization are worked out |
Опис: | Паламарчук І.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Паламарчук І.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3309 |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Summary_Palamarchuk.djvu | 7,82 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Summary_Palamarchuk.pdf | 74,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Summary_Palamarchuk__COVER.png | 93,64 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора