このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277
タイトル: Технічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ «ТерА» з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазки
その他のタイトル: Technical re-engineering of waffles production line for PJSC “TerA” with modernization of model АК-30 wafer cream spreading machine and examination of cream rheological properties
著者: Четверікова, Світлана Олександрівна
Chetverikova, Svetlana
発行日: 26-8月-2014
Date of entry: 26-8月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.68
キーワード: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
жирова начинка
fat-containing filling
густина
density
в’язкість
viscosity
抄録: Досліджено реологічні особливості жирових начинок для вафель та розроблено заходи з технічного переоснащення лінії виробництва вафель з модернізацію машини для нанесення намазки на вафельні листи
The rheological features of fat-containing fillings for waffles are examined and the measures for waffle line re-engineering with further modernization of waffle cream spreading machine are devised
記述: Четверікова С.О. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Четверікова С.О.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277
Content type: Other
出現コレクション:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Summary Chetverikova.pdf79,56 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール