Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Четверікова, Світлана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Chetverikova, Svetlana | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-26T07:57:15Z | - |
dc.date.available | 2014-08-26T07:57:15Z | - |
dc.date.issued | 2014-08-26T07:57:15Z | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277 | - |
dc.description | Четверікова С.О. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Четверікова С.О.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с. | uk |
dc.description.abstract | Досліджено реологічні особливості жирових начинок для вафель та розроблено заходи з технічного переоснащення лінії виробництва вафель з модернізацію машини для нанесення намазки на вафельні листи | uk |
dc.description.abstract | The rheological features of fat-containing fillings for waffles are examined and the measures for waffle line re-engineering with further modernization of waffle cream spreading machine are devised | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05050313 | uk |
dc.subject | обладнання переробних і харчових виробництв | uk |
dc.subject | жирова начинка | uk |
dc.subject | fat-containing filling | uk |
dc.subject | густина | uk |
dc.subject | density | uk |
dc.subject | в’язкість | uk |
dc.subject | viscosity | uk |
dc.title | Технічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ «ТерА» з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазки | uk |
dc.title.alternative | Technical re-engineering of waffles production line for PJSC “TerA” with modernization of model АК-30 wafer cream spreading machine and examination of cream rheological properties | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 664.68 | uk |
Розташовується у зібраннях: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Summary Chetverikova.pdf | 79,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора