Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧетверікова, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorChetverikova, Svetlana-
dc.date.accessioned2014-08-26T07:57:15Z-
dc.date.available2014-08-26T07:57:15Z-
dc.date.issued2014-08-26T07:57:15Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277-
dc.descriptionЧетверікова С.О. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Четверікова С.О.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.uk
dc.description.abstractДосліджено реологічні особливості жирових начинок для вафель та розроблено заходи з технічного переоснащення лінії виробництва вафель з модернізацію машини для нанесення намазки на вафельні листиuk
dc.description.abstractThe rheological features of fat-containing fillings for waffles are examined and the measures for waffle line re-engineering with further modernization of waffle cream spreading machine are deviseduk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05050313uk
dc.subjectобладнання переробних і харчових виробництвuk
dc.subjectжирова начинкаuk
dc.subjectfat-containing fillinguk
dc.subjectгустинаuk
dc.subjectdensityuk
dc.subjectв’язкістьuk
dc.subjectviscosityuk
dc.titleТехнічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ «ТерА» з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазкиuk
dc.title.alternativeTechnical re-engineering of waffles production line for PJSC “TerA” with modernization of model АК-30 wafer cream spreading machine and examination of cream rheological propertiesuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.68uk
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Summary Chetverikova.pdf79,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора