Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277| Titolo: | Технічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ «ТерА» з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазки |
| Titoli alternativi: | Technical re-engineering of waffles production line for PJSC “TerA” with modernization of model АК-30 wafer cream spreading machine and examination of cream rheological properties |
| Autori: | Четверікова, Світлана Олександрівна Chetverikova, Svetlana |
| Data: | 26-ago-2014 |
| Date of entry: | 26-ago-2014 |
| Editore: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664.68 |
| Parole chiave: | 8.05050313 обладнання переробних і харчових виробництв жирова начинка fat-containing filling густина density в’язкість viscosity |
| Abstract: | Досліджено реологічні особливості жирових начинок для вафель та розроблено заходи з технічного переоснащення лінії виробництва вафель з модернізацію машини для нанесення намазки на вафельні листи The rheological features of fat-containing fillings for waffles are examined and the measures for waffle line re-engineering with further modernization of waffle cream spreading machine are devised |
| Descrizione: | Четверікова С.О. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Четверікова С.О.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277 |
| Content type: | Other |
| È visualizzato nelle collezioni: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Summary Chetverikova.pdf | 79,56 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione