Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277
Title: Технічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ «ТерА» з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазки
Other Titles: Technical re-engineering of waffles production line for PJSC “TerA” with modernization of model АК-30 wafer cream spreading machine and examination of cream rheological properties
Authors: Четверікова, Світлана Олександрівна
Chetverikova, Svetlana
Issue Date: 26-aug-2014
Date of entry: 26-aug-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.68
Keywords: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
жирова начинка
fat-containing filling
густина
density
в’язкість
viscosity
Abstract: Досліджено реологічні особливості жирових начинок для вафель та розроблено заходи з технічного переоснащення лінії виробництва вафель з модернізацію машини для нанесення намазки на вафельні листи
The rheological features of fat-containing fillings for waffles are examined and the measures for waffle line re-engineering with further modernization of waffle cream spreading machine are devised
Description: Четверікова С.О. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Четверікова С.О.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277
Content type: Other
Ebben a gyűjteményben:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Summary Chetverikova.pdf79,56 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools