Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277| Назва: | Технічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ «ТерА» з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазки | 
| Інші назви: | Technical re-engineering of waffles production line for PJSC “TerA” with modernization of model АК-30 wafer cream spreading machine and examination of cream rheological properties | 
| Автори: | Четверікова, Світлана Олександрівна Chetverikova, Svetlana | 
| Дата публікації: | 26-сер-2014 | 
| Дата внесення: | 26-сер-2014 | 
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль | 
| УДК: | 664.68 | 
| Теми: | 8.05050313 обладнання переробних і харчових виробництв жирова начинка fat-containing filling густина density в’язкість viscosity | 
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено реологічні особливості жирових начинок для вафель та розроблено заходи з технічного переоснащення лінії виробництва вафель з модернізацію машини для нанесення намазки на вафельні листи The rheological features of fat-containing fillings for waffles are examined and the measures for waffle line re-engineering with further modernization of waffle cream spreading machine are devised | 
| Опис: | Четверікова С.О. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Четверікова С.О.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3277 | 
| Тип вмісту: | Other | 
| Розташовується у зібраннях: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Summary Chetverikova.pdf | 79,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора
            	