"Роботи студентів" Konu 8.05170107

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 24
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
ThesisŞub-20177-Mar-2017Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried
ThesisŞub-20177-Mar-2017Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківПилипів, Наталія Ігорівна
Other24-Haz-201423-Haz-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Other23-Haz-201423-Haz-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивостіЛегоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna
ThesisŞub-20177-Mar-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, Володимир Ігорович
Other24-Haz-201423-Haz-2014Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктівОстапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia
Other201423-Haz-2014Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.Круцько, Катерина Іванівна; Krutsko, Kateryna
Other23-Haz-201423-Haz-2014Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.Ревіцька, Валентина Валентинівна; Revitska, Valentina
Other24-Haz-201429-Haz-2014Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походженняПопів, Мар’яна Степанівна; Popiv, Mariana Stepanivna
Other24-Haz-201429-Haz-2014Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia