霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987| Title: | Использование нанотехнологий в гостинично-ресторанном бизнесе |
| Other Titles: | The use of nanotechnology in the hotel and restaurant business |
| Authors: | Шепелева, Светлана Гончаренко, Виктория Shepeleva, Svetlana Goncharenko, Victoria |
| Issue Date: | 19-十二月-2012 |
| Date of entry: | 16-五月-2014 |
| Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 640.4-022.532:658.589 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987 |
| Content type: | Article |
| �蝷箔����: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| 355-356.pdf | 54,67 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.