Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987
Titulua: Использование нанотехнологий в гостинично-ресторанном бизнесе
Beste titulu batzuk: The use of nanotechnology in the hotel and restaurant business
Egilea: Шепелева, Светлана
Гончаренко, Виктория
Shepeleva, Svetlana
Goncharenko, Victoria
Gordailuaren-data: 19-Dec-2012
Date of entry: 16-May-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 640.4-022.532:658.589
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
355-356.pdf54,67 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.