Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987
Title: Использование нанотехнологий в гостинично-ресторанном бизнесе
Other Titles: The use of nanotechnology in the hotel and restaurant business
Authors: Шепелева, Светлана
Гончаренко, Виктория
Shepeleva, Svetlana
Goncharenko, Victoria
Issue Date: 19-Des-2012
Date of entry: 16-Mei-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 640.4-022.532:658.589
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
355-356.pdf54,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.