Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987
Заглавие: Использование нанотехнологий в гостинично-ресторанном бизнесе
Други Заглавия: The use of nanotechnology in the hotel and restaurant business
Автори: Шепелева, Светлана
Гончаренко, Виктория
Shepeleva, Svetlana
Goncharenko, Victoria
Дата на Публикуване: 19-Дек-2012
Date of entry: 16-Май-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 640.4-022.532:658.589
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
355-356.pdf54,67 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.