Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШепелева, Светлана-
dc.contributor.authorГончаренко, Виктория-
dc.contributor.authorShepeleva, Svetlana-
dc.contributor.authorGoncharenko, Victoria-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-05-16T07:08:19Z-
dc.date.available2014-05-16T07:08:19Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987-
dc.language.isoruuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleИспользование нанотехнологий в гостинично-ресторанном бизнесеuk
dc.title.alternativeThe use of nanotechnology in the hotel and restaurant businessuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc640.4-022.532:658.589uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
355-356.pdf54,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.