Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987
Назва: | Использование нанотехнологий в гостинично-ресторанном бизнесе |
Інші назви: | The use of nanotechnology in the hotel and restaurant business |
Автори: | Шепелева, Светлана Гончаренко, Виктория Shepeleva, Svetlana Goncharenko, Victoria |
Дата публікації: | 19-гру-2012 |
Дата внесення: | 16-тра-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
УДК: | 640.4-022.532:658.589 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2987 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
355-356.pdf | 54,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.