Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920
Назва: | Методи покращення якості виробництва вафель |
Інші назви: | Methods of improving quality of the waffles |
Автори: | Четверікова, Світлана Закалов, Олександр Васильович Chetverikova, Svitlana Zakalov, Оlexander |
Дата публікації: | 19-гру-2012 |
Дата внесення: | 25-кві-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
УДК: | 637.532 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
296-297.pdf | 55,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
296-297.djvu | 30,63 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
296-297__COVER.png | 214,51 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.