Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920

Título: Методи покращення якості виробництва вафель
Outros títulos: Methods of improving quality of the waffles
Authors: Четверікова, Світлана
Закалов, Олександр Васильович
Chetverikova, Svitlana
Zakalov, Оlexander
Data de edición: 19-Dec-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.532
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
296-297.pdf55,46 kBAdobe PDFVer/abrir
296-297.djvu30,63 kBDjVuVer/abrir
296-297__COVER.png214,51 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados