Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920

Title: Методи покращення якості виробництва вафель
Other Titles: Methods of improving quality of the waffles
Authors: Четверікова, Світлана
Закалов, Олександр Васильович
Chetverikova, Svitlana
Zakalov, Оlexander
Issue Date: 19-dec-2012
Date of entry: 25-ápr-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.532
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
296-297.pdf55,46 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
296-297.djvu30,63 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
296-297__COVER.png214,51 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!