このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920

タイトル: Методи покращення якості виробництва вафель
その他のタイトル: Methods of improving quality of the waffles
著者: Четверікова, Світлана
Закалов, Олександр Васильович
Chetverikova, Svitlana
Zakalov, Оlexander
発行日: 19-12月-2012
Date of entry: 25-4月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.532
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
296-297.pdf55,46 kBAdobe PDF見る/開く
296-297.djvu30,63 kBDjVu見る/開く
296-297__COVER.png214,51 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。