Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920

Titulua: Методи покращення якості виробництва вафель
Beste titulu batzuk: Methods of improving quality of the waffles
Egilea: Четверікова, Світлана
Закалов, Олександр Васильович
Chetverikova, Svitlana
Zakalov, Оlexander
Gordailuaren-data: 19-Dec-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.532
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
296-297.pdf55,46 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
296-297.djvu30,63 kBDjVuBistaratu/Ireki
296-297__COVER.png214,51 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.