Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorЧетверікова, Світлана-
dc.contributor.authorЗакалов, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorChetverikova, Svitlana-
dc.contributor.authorZakalov, Оlexander-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-04-25T13:12:37Z-
dc.date.available2014-04-25T13:12:37Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2920-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleМетоди покращення якості виробництва вафельuk
dc.title.alternativeMethods of improving quality of the wafflesuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.532uk
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
296-297.pdf55,46 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
296-297.djvu30,63 kBDjVuBistaratu/Ireki
296-297__COVER.png214,51 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.