Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840

Tytuł: Мікробіологічна оцінка якості сухих сніданків
Inne tytuły: Microbiological quality of breakfast cereals
Authors: Валевська, Людмила
Величко, Тетяна
Євдокимова, Галина
Valevska, Ludmila
Velichko, Tetyana
Evdokimova, Galina
Data wydania: 19-gru-2012
Date of entry: 12-lut-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.696.014.543.95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
264.pdf45,55 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
264.djvu17,5 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
264__COVER.png211,46 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi