Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840

Titolo: Мікробіологічна оцінка якості сухих сніданків
Titoli alternativi: Microbiological quality of breakfast cereals
Autori: Валевська, Людмила
Величко, Тетяна
Євдокимова, Галина
Valevska, Ludmila
Velichko, Tetyana
Evdokimova, Galina
Data: 19-dic-2012
Date of entry: 12-feb-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.696.014.543.95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
264.pdf45,55 kBAdobe PDFVisualizza/apri
264.djvu17,5 kBDjVuVisualizza/apri
264__COVER.png211,46 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.