Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840

Název: Мікробіологічна оцінка якості сухих сніданків
Další názvy: Microbiological quality of breakfast cereals
Autoři: Валевська, Людмила
Величко, Тетяна
Євдокимова, Галина
Valevska, Ludmila
Velichko, Tetyana
Evdokimova, Galina
Datum vydání: 19-pro-2012
Date of entry: 12-úno-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.696.014.543.95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
264.pdf45,55 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
264.djvu17,5 kBDjVuZobrazit/otevřít
264__COVER.png211,46 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.