Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840

Títol: Мікробіологічна оцінка якості сухих сніданків
Altres títols: Microbiological quality of breakfast cereals
Autor: Валевська, Людмила
Величко, Тетяна
Євдокимова, Галина
Valevska, Ludmila
Velichko, Tetyana
Evdokimova, Galina
Data de publicació: 19-de -2012
Date of entry: 12-de -2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.696.014.543.95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
264.pdf45,55 kBAdobe PDFVeure/Obrir
264.djvu17,5 kBDjVuVeure/Obrir
264__COVER.png211,46 kBimage/pngVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.