Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840
Título: | Мікробіологічна оцінка якості сухих сніданків |
Outros títulos: | Microbiological quality of breakfast cereals |
Authors: | Валевська, Людмила Величко, Тетяна Євдокимова, Галина Valevska, Ludmila Velichko, Tetyana Evdokimova, Galina |
Data de edición: | 19-Dec-2012 |
Date of entry: | 12-Feb-2014 |
Editor: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 664.696.014.543.95 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840 |
Content type: | Article |
Aparece nas Coleccións | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
264.pdf | 45,55 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
264.djvu | 17,5 kB | DjVu | Ver/abrir | |
264__COVER.png | 211,46 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados