Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840

Título: Мікробіологічна оцінка якості сухих сніданків
Outros títulos: Microbiological quality of breakfast cereals
Authors: Валевська, Людмила
Величко, Тетяна
Євдокимова, Галина
Valevska, Ludmila
Velichko, Tetyana
Evdokimova, Galina
Data de edición: 19-Dec-2012
Date of entry: 12-Feb-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.696.014.543.95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
264.pdf45,55 kBAdobe PDFVer/abrir
264.djvu17,5 kBDjVuVer/abrir
264__COVER.png211,46 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados