Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840

Назва: Мікробіологічна оцінка якості сухих сніданків
Інші назви: Microbiological quality of breakfast cereals
Автори: Валевська, Людмила
Величко, Тетяна
Євдокимова, Галина
Valevska, Ludmila
Velichko, Tetyana
Evdokimova, Galina
Дата публікації: 19-гру-2012
Дата внесення: 12-лют-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 19-20 грудня 2012 року
УДК: 664.696.014.543.95
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
264.pdf45,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
264.djvu17,5 kBDjVuПереглянути/відкрити
264__COVER.png211,46 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.