Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840

Pealkiri: Мікробіологічна оцінка якості сухих сніданків
Teised pealkirjad: Microbiological quality of breakfast cereals
Autor: Валевська, Людмила
Величко, Тетяна
Євдокимова, Галина
Valevska, Ludmila
Velichko, Tetyana
Evdokimova, Galina
Ilmumisaasta: 19-det-2012
Date of entry: 12-vee-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.696.014.543.95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2840
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
264.pdf45,55 kBAdobe PDFVaata/Ava
264.djvu17,5 kBDjVuVaata/Ava
264__COVER.png211,46 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.