Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 101-124 зі 124 (час пошуку: 0.009 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Способи зниження мікробного псування хлібаСідоров, А. М.; Sidorov, A. M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовахБарська, Н. М.; Barska, N.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Крем-мед смачний і корисний трендПиріг, І. Я.; Дмитришин, Ю. П.; Pirig, I.; Dmytryshyn, Yu.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Способи зберігання мяса за виробництва консервівКриса, П.; Кравченюк, Христина; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктахКозловський, В. Р.; Kozlovsky, V. R.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання цибулі в технології виробництва соусівОсадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробівМультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктівЧорний, П. М.; Фриз, Я. В.; Зварич, Наталія Миколаївна; Chornyi, P. M.; Fryz, Ya. V.; Zvarychf, N. M.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Використання ферментів для покращення хлібаКогут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хлібаГудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктівВасильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Способи дезінфекції курячих яєцьСвергун, Жанна; Sverhun, Zhanna
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селероюБойко, Н. Р.; Boyko, N. R.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкостіМасняк, І. В.; Masnyak, I. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавкамиПроцак, П. В.; Protsak, P. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктівКарабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хлібаБорсук, І. П.; Borsuk, I. P.
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Використання закону ГЕССА У харчовій промисловостіКравець, С.; Kravets, S.
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Особливості вибору конструкційних матеріалів у харчовому машинобудуванніБоднар, В.; Bodnar, V.
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Особливсті експлуатаціі технологічного обладнання м'ясопереробних виробництвВисочан, В.; Vysochan, V.
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Використання консервантів у харчовій промисловостіКухтин, М.; Kukhtyn, M.
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опариКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Результати 101-124 зі 124 (час пошуку: 0.009 секунди).