Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Матеріали конференцій, семінарів, читань
1995
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
інші роки
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 101-124 зі 124 (час пошуку: 0.008 секунди).
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Способи зниження мікробного псування хліба
Сідоров, А. М.
;
Sidorov, A. M.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах
Барська, Н. М.
;
Barska, N.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Крем-мед смачний і корисний тренд
Пиріг, І. Я.
;
Дмитришин, Ю. П.
;
Pirig, I.
;
Dmytryshyn, Yu.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Способи зберігання мяса за виробництва консервів
Криса, П.
;
Кравченюк, Христина
;
Krysa, P.
;
Kravcheniuk, K.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах
Козловський, В. Р.
;
Kozlovsky, V. R.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Використання цибулі в технології виробництва соусів
Осадца, Д. А.
;
Кравченюк, Христина Юріївна
;
Osadtsa, D.
;
Kravcheniuk, K.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів
Мультан, Р. О.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Multan, R. O.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктів
Чорний, П. М.
;
Фриз, Я. В.
;
Зварич, Наталія Миколаївна
;
Chornyi, P. M.
;
Fryz, Ya. V.
;
Zvarychf, N. M.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в Україну
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Кухтин, М. В.
;
Kukhtyn, M. D.
;
Kukhtyn, M. V.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів
Криса, П. Б.
;
Кравченюк, Христина Юріївна
;
Krysa, P.
;
Kravcheniuk, K.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Використання ферментів для покращення хліба
Когут, Н. З.
;
Мультан, Р. О.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Kohut, N. Z.
;
Multan, R. O.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба
Гудь, В. І.
;
Роган, І. Б.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Hud, P. I.
;
Rogan, I. B.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів
Васильків, О. Б.
;
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Vasylkiv, O. B.
;
Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Способи дезінфекції курячих яєць
Свергун, Жанна
;
Sverhun, Zhanna
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селерою
Бойко, Н. Р.
;
Boyko, N. R.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкості
Масняк, І. В.
;
Masnyak, I. V.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками
Процак, П. В.
;
Protsak, P. V.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів
Карабін, Н. І.
;
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Karabin, N. I.
;
Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба
Борсук, І. П.
;
Borsuk, I. P.
Conference Abstract
25-кві-2024
4-чер-2024
Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості
Кравець, С.
;
Kravets, S.
Conference Abstract
25-кві-2024
4-чер-2024
Особливості вибору конструкційних матеріалів у харчовому машинобудуванні
Боднар, В.
;
Bodnar, V.
Conference Abstract
25-кві-2024
4-чер-2024
Особливсті експлуатаціі технологічного обладнання м'ясопереробних виробництв
Височан, В.
;
Vysochan, V.
Conference Abstract
25-кві-2024
4-чер-2024
Використання консервантів у харчовій промисловості
Кухтин, М.
;
Kukhtyn, M.
Conference Abstract
25-кві-2024
4-чер-2024
Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари
Кравченюк, Р. Ю.
;
Kravcheniuk, R.
Результати 101-124 зі 124 (час пошуку: 0.008 секунди).
назад
1
2
далі
Розкриття
за авторами
22
Кухтин, Микола Дмитрович
12
Kukhtyn, Mykola
9
Kukhtyn, M. D.
8
Struchok, V.
8
Vichko, O. I.
7
Вічко, Олена Іванівна
7
Стручок, Володимир Сергійович
4
Kravcheniuk, K.
4
Кравченюк, Христина Юріївна
3
Koval, S. O.
3
Nazarko, Iryna
3
Зварич, Наталія Миколаївна
3
Коваль, С. О.
3
Назарко, Ірина Степанівна
3
Стадник, Ігор Ярославович
2
Albanska, I.
2
Biletska, Halyna
2
Gudym, O. V.
2
Hud, P. I.
2
Kochetova, H. S.
.
далі >
за темами
2
504
2
food engineering
2
food industry
2
харчова промисловість
2
харчове машинобудування
1
504.054
1
544.3
1
577
1
579.842.11
1
579.861.2
1
614.31
1
615.281.9
1
619
1
628.1.03
1
631
1
637.5
1
637.524.075
1
65.011.56
1
658
1
66-96
.
далі >
за датою випуску
5
2024
45
2023
15
2022
11
2021
9
2020
16
2019
11
2018
12
2017
за мовами
122
uk
1
en
1
ru