Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667
Titel: | Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд |
Övriga titlar: | Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes |
Författare: | Пастух, О. В. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Пастух О. В. Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд / Пастух О. В. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 211. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Pastukh O. V. (2016) Rozrobka fruktovoho sousu dlia marinuvannia m’iasa ta m’iasnikh bliud [Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 211 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Utgivningsdatum: | 20-apr-2016 |
Date of entry: | 29-maj-2016 |
Utgivare: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 664.859 |
Nyckelord: | розробка соус development sauce |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 211 |
Start page: | 211 |
End page: | 211 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
Samling: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.pdf | 468,34 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.djvu | 20,7 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211__COVER.jpg | 208,37 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!