Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667
| Назва: | Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд | 
| Інші назви: | Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes | 
| Автори: | Пастух, О. В. | 
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Бібліографічний опис: | Пастух О. В. Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд / Пастух О. В. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 211. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | 
| Bibliographic description: | Pastukh O. V. (2016) Rozrobka fruktovoho sousu dlia marinuvannia m’iasa ta m’iasnikh bliud [Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 211 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"  | 
| Конференція/захід: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Том: | 1 | 
| Дата публікації: | 20-кві-2016 | 
| Дата внесення: | 29-тра-2016 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU  | 
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil  | 
| Часове охоплення: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016  | 
| УДК: | 664.859 | 
| Теми: | розробка соус development sauce  | 
| Кількість сторінок: | 1 | 
| Діапазон сторінок: | 211 | 
| Початкова сторінка: | 211 | 
| Кінцева сторінка: | 211 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.pdf | 468,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.djvu | 20,7 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211__COVER.jpg | 208,37 kB | JPEG | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.