Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667
Tytuł: | Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд |
Inne tytuły: | Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes |
Authors: | Пастух, О. В. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Пастух О. В. Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд / Пастух О. В. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 211. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Pastukh O. V. (2016) Rozrobka fruktovoho sousu dlia marinuvannia m’iasa ta m’iasnikh bliud [Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 211 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Tom: | 1 |
Data wydania: | 20-kwi-2016 |
Date of entry: | 29-maj-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 664.859 |
Słowa kluczowe: | розробка соус development sauce |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 211 |
Główna strona: | 211 |
Strona końcowa: | 211 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.pdf | 468,34 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.djvu | 20,7 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211__COVER.jpg | 208,37 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi