Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667

Tytuł: Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд
Inne tytuły: Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes
Authors: Пастух, О. В.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Пастух О. В. Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд / Пастух О. В. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 211. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Pastukh O. V. (2016) Rozrobka fruktovoho sousu dlia marinuvannia m’iasa ta m’iasnikh bliud [Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 211 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Konferencja/wydarzenie: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 20-kwi-2016
Date of entry: 29-maj-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 664.859
Słowa kluczowe: розробка
соус
development
sauce
Strony: 1
Zakres stron: 211
Główna strona: 211
Strona końcowa: 211
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi