このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667
タイトル: | Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд |
その他のタイトル: | Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes |
著者: | Пастух, О. В. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Пастух О. В. Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд / Пастух О. В. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 211. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Pastukh O. V. (2016) Rozrobka fruktovoho sousu dlia marinuvannia m’iasa ta m’iasnikh bliud [Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 211 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
発行日: | 20-4月-2016 |
Date of entry: | 29-5月-2016 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 664.859 |
キーワード: | розробка соус development sauce |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 211 |
Start page: | 211 |
End page: | 211 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.pdf | 468,34 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.djvu | 20,7 kB | DjVu | 見る/開く | |
VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211__COVER.jpg | 208,37 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。