Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667
| Název: | Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд |
| Další názvy: | Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes |
| Autoři: | Пастух, О. В. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пастух О. В. Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд / Пастух О. В. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 211. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Pastukh O. V. (2016) Rozrobka fruktovoho sousu dlia marinuvannia m’iasa ta m’iasnikh bliud [Development of fruit sause for marinating meat and mead dishes]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 211 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
| Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Datum vydání: | 20-dub-2016 |
| Date of entry: | 29-kvě-2016 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
| UDC: | 664.859 |
| Klíčová slova: | розробка соус development sauce |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 211 |
| Start page: | 211 |
| End page: | 211 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16667 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Content type: | Article |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.pdf | 468,34 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211.djvu | 20,7 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| VseukrStud_2016v1_Pastukh_O_V-Development_of_fruit_sause_211__COVER.jpg | 208,37 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.