กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026

ชื่อเรื่อง: Вміст вітаміну С у квашеній капусті
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Content vitamin C in sauerkraut
ผู้แต่ง: Брикайло, О.
Brikaylo, Olya
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Брикайло О. Вміст вітаміну С у квашеній капусті / О. Брикайло // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 208. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Brikaylo O. (2014) Vmist vitaminu S u kvashenii kapusti [Content vitamin C in sauerkraut]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 208 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 24-เมษ-2014
Date of entry: 27-กุม-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 617.25
คำสำคัญ: квашення
аскорбінова кислота
pickling
ascorbic acid
Page range: 208
Start page: 208
End page: 208
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208.pdf185,98 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208.djvu17,35 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208__COVER.jpg174,58 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น