Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.author | Брикайло, О. | uk |
dc.contributor.author | Brikaylo, Olya | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T10:21:32Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T10:21:32Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Брикайло О. Вміст вітаміну С у квашеній капусті / О. Брикайло // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 208. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026 | - |
dc.format.extent | 208 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | квашення | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | pickling | uk |
dc.subject | ascorbic acid | uk |
dc.title | Вміст вітаміну С у квашеній капусті | uk |
dc.title.alternative | Content vitamin C in sauerkraut | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 617.25 | uk |
dc.identifier.citationen | Brikaylo O. (2014) Vmist vitaminu S u kvashenii kapusti [Content vitamin C in sauerkraut]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 208 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 208 | uk |
dc.citation.epage | 208 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Collection(s) : | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208.pdf | 185,98 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208.djvu | 17,35 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208__COVER.jpg | 174,58 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.