Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026
Tytuł: | Вміст вітаміну С у квашеній капусті |
Inne tytuły: | Content vitamin C in sauerkraut |
Authors: | Брикайло, О. Brikaylo, Olya |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Брикайло О. Вміст вітаміну С у квашеній капусті / О. Брикайло // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 208. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Brikaylo O. (2014) Vmist vitaminu S u kvashenii kapusti [Content vitamin C in sauerkraut]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 208 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Tom: | 1 |
Data wydania: | 24-kwi-2014 |
Date of entry: | 27-lut-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 617.25 |
Słowa kluczowe: | квашення аскорбінова кислота pickling ascorbic acid |
Zakres stron: | 208 |
Główna strona: | 208 |
Strona końcowa: | 208 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208.pdf | 185,98 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208.djvu | 17,35 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208__COVER.jpg | 174,58 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi