Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026
Titolo: | Вміст вітаміну С у квашеній капусті |
Titoli alternativi: | Content vitamin C in sauerkraut |
Autori: | Брикайло, О. Brikaylo, Olya |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Брикайло О. Вміст вітаміну С у квашеній капусті / О. Брикайло // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 208. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Brikaylo O. (2014) Vmist vitaminu S u kvashenii kapusti [Content vitamin C in sauerkraut]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 208 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Data: | 24-apr-2014 |
Date of entry: | 27-feb-2016 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 617.25 |
Parole chiave: | квашення аскорбінова кислота pickling ascorbic acid |
Page range: | 208 |
Start page: | 208 |
End page: | 208 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208.pdf | 185,98 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208.djvu | 17,35 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
Conf_2014v1_Brikaylo_O-Content_vitamin_C_in_sauerkraut_208__COVER.jpg | 174,58 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.